Ραγκούσης σε Πικραμμένο: «Το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε»

Άμοιρος ευθυνών επιχείρησε να εμφανιστεί στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, με αποτέλεσμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να του εξαπολύσει σφοδρή επίθεση.

«Εάν σεβόσασταν την διαδρομή σας το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε» είπε απευθυνόμενος στον Π. Πικραμμένο ο Γιάννης Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν ο πρώτος που έβαλε την υπογραφή του στην τροπολογία που προβλέπει ότι δεν θα ενημερώνεται όποιος έχει τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε αναφερόμενος στην αδιαμφισβήτητη παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, ότι ο Π. Πικραμμένος είναι συνυπεύθυνος την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και της κατάρρευσης του κράτους δικαίου. «Σε ποια χώρα νομίζετε ότι ζουν όσοι σας άκουσαν σήμερα;» διερωτήθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο προεδρεύων του Σώματος της Ολομέλειας και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, παρενέβη λέγοντας χαρακτηριστικά στον κ. Ραγκούση: «Αφήστε σε εμάς που είμαστε μέλη και ιστορικά μέλη της ιστορικής παράταξης της ΝΔ να διαφυλάξουμε το κύρος της και κοιτάξτε τη δική σας παράταξη. Αφήστε τη δική μας παράταξη στα δικά μας τα χέρια».
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί