Α. Τσίπρας: Πιθανό ο κ. Μητσοτάκης να μην ανοίξει ξανά τη Βουλή και να πάει σε πρόωρες εκλογές (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Star Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λαμία.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Έχουμε πρωτιά στην εξαγωγή διαφθοράς – Πολιτική αλλαγή για να φέρουμε Δικαιοσύνη (βίντεο)

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλίτευσε τη στάση του πρωθυπουργού μετά τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και τη φυγή του από τη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη. «O κ. Μητσοτάκης έχει ένα θέμα σοβαρό. Απ’ ό,τι φαίνεται, αν δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα προστατευόμενο περιβάλλον δεν θα μπορεί να έρχεται στη Βουλή χωρίς να αποφεύγει σκηνές σαν αυτή που είδαμε την προηγούμενη Πέμπτη όπου το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει», ανέφερε.

«Δεν απαντά επειδή ξέρει ότι είναι ένοχος, η απάντηση που δίνει είναι ότι απλά είναι ανεπαρκής, ότι τα έκαναν κάποιοι υφιστάμενοί του, τα έκανε ο ανιψιός του και τον κορόιδεψε. Είναι μία πολύ θλιβερή εκδοχή. Ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι ήταν ανεπαρκής, βλαξ δηλαδή και όχι ένοχος. Εγώ τον γνωρίζω καλά, δεν είναι βλαξ – είναι πολύ ευφυής – είναι ένοχος. Η συγκάλυψη των παράνομων υποκλοπών είναι ακόμα χειρότερη από το ίδιο έγκλημα που έχει διαπραχθεί», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, για να συμπληρώσει.

«Σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ πιθανόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην ξανανοίξει τη Βουλή μετά τον προϋπολογισμό και να πάει σε πρόωρες εκλογές».

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί