Kιβωτός του Κόσμου: Ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε 15χρονος

Συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελία ανηλίκων έδωσε τη Δευτέρα (12/12) ο 15χρονος φιλοξενούμενος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.

Το περιστατικό χρονολογείται πριν από περίπου δύο χρόνια.

Το παιδί κατά πληροφορίες, προχώρησε σε κατάθεση το περιεχόμενο της οποίας αναμένεται να αξιολογηθεί από τους εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση κακοποιητικών συμπεριφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φιλοξενήθηκε στο παρελθόν στη δομή της Κιβωτού του Βόλου, ενώ προ ημερών μεταφέρθηκε στη Στέγη του Σπιτιού. Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί έχει εξεταστεί και πριν λίγο καιρό ενώ βρισκόταν στην προηγούμενη δομή, ωστόσο τότε δεν αποκάλυψε κάποιο περιστατικό που να δείχνει κακοποίηση.

Ο έφηβος φέρεται στην αρχική του κατάθεση να φάνηκε διατακτικός, οδηγώντας τους αρμόδιους στην απόφαση να μεταφερθεί σε άλλη δομή μακριά από την Κιβωτό του Κόσμου. Τότε, προχώρησε στη συμπληρωματική κατάθεση του, δίνοντας περισσότερα στοιχεία.

Ενώπιον ψυχολόγου / κοινωνικού λειτουργού όπως ορίζει η νομοθεσία για την προστασία του, ο 15χρονος εμφανίζεται να περιέγραψε αυτή τη φορά πως υπήρξε θύμα ασέλγειας, κατονομάζοντας τον πατέρα Αντώνιο ως τον δράστη της πράξης.

Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία είναι σοβαρότατη και θα εκτιμηθεί από τις εισαγγελικές αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν εξετάζεται προς το παρόν ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος.

Υπενθυμίζεται ότι το 15χρονος είναι το αγόρι οποίο είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος που κατήγγειλε πρώτος τον πατέρα Αντώνιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί