Δήμος Χερσονήσου: “Λίστα Σέγκου”, κατά τη “Λίστα Πέτσα”, για εκλεκτά (στους άρχοντες) μέσα ενημέρωσης! (έγγραφα)

Τελικά τα όσα έπραξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δια του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, έδωσαν γραμμή σε ομοϊδεάτες διαχειριστές εξουσίας και χρήματος ανά την Ελλάδα! Η “λίστα Πέτσα” πήρε πολλά ονόματα, πάντα στην ίδια λογική!

Τέτοια περίπτωση είναι ο δήμος Χερσονήσου, που έκανε τη δική του, “λίστα Σέγκου”, δηλαδή, από το όνομα του δημάρχου και γαλάζιου στελέχους!

Έτσι τα δελτία Τύπου, για παράδειγμα, στα φιλικά (για τους δημοτικούς άρχοντες της περιοχής) μέσα πληρώνονται και μάλιστα πολύ καλά! Πληρώνονται, για παράδειγμα, 3.000 ευρώ το μήνα και για 2,5 μήνες, 7.500 ευρώ! Καλό κομπόδεμα, για παράδειγμα, για ένα μέσο της Κρήτης που, που εδρεύει μακράν της περιοχής του δήμου (πού Χερσόνησος, πού Χανιά!) αλλά ουδεμία σημασία έχει αυτό.

Και δεν είμαστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο μέσο, το Flashnews, δηλαδή, είναι το μόνο που έχει αυτή την ειδική μεταχείριση από τη λαμπρή δημοτική αρχή της Χερσονήσου! Άλλωστε το συγκεκριμένο μέσο έχει εκπρόσωπο γνωστό κοστουμάτο διαφημιστή, με μαντηλάκια στο πέτο, που κάνει και τον… “δημοσιογράφο”, εκφράζοντας ακροδεξιά ρητορική, γλείψιμο στον Μητσοτάκη και μίσος για τους “ξένους”…

Δείτε την ανάθεση στην ιδιοκτήτρια εταιρεία:

Η εγγραφή στο ΓΕΜΗ που αποδεικνύει τη σχέση της εταιρείας με την ιστοσελίδα.

Και το χρηματικό ένταλμα

Και το “ρεπορτάζ” – “συνέντευξη” που σίγουρα είναι από τα πληρωμένα (και συνταγμένα όχι φυσικά στο μέσο ενημέρωσης, αλλά στα γραφεία του δήμου, από δημοτικούς παράγοντες, έτοιμο πράμα δηλαδή και καλοπληρωμένο!) Τι άλλο αναρτήθηκε τώρα, banner ή ο,τιδήποτε, ποιος ξέρει…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί