Συγχαρητήρια από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Νίκο Κατσαράκη

Συγχαρητήρια στον Νίκο Κατσαράκη για την επανεκλογή του στη θέση του πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε: Παραμένει πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ ο καθηγητής Νίκος Κατσαράκης

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Νίκου Κατσαράκη, στη θέση του πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).
Η επιστημοσύνη, η ερευνητική του πορεία, είναι τα εχέγγυα για μια νέα παραγωγική πορεία, στη σημαντική αυτή θέση.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ώστε να υπηρετήσει την πρόοδο του ΕΛΜΕΠΑ και να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί.
Η στήριξή μας, στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο, στις δράσεις και το έργο του ΕΛΜΕΠΑ, παραμένει σταθερή για την πρόοδο τόσο του κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος, όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Συγχαρητήρια δήλωση Νίκου Ηγουμενίδη για την επανεκλογή του Νίκου Κατσαράκη

Σχετικά με την επανεκλογή του Νίκου Κατσαράκη στη θέση του Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Καθηγητή Νίκο Κατσαράκη για την  επανεκλογή του ως Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Θέση την οποία τίμησε επάξια όλο το προηγούμενο διάστημα αναβαθμίζοντας το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, αλλά και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με την κοινωνία και τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, και ιδίως σε μια εποχή που το Πανεπιστήμιο δοκιμάζεται από την υποχρηματοδότηση και την ιδεολογική εμμονή του Υπουργείου Παιδείας για ιδιωτικοποίηση βασικών πυλώνων του. Συγχαρητήρια θερμά στον Νίκο Κατσαράκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί