Περιμένουν εδώ και 20 ημέρες να αντικατασταθεί η καμένη λάμπα

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά εδώ και 20 ημέρες έχει καεί η λάμπα ενός στύλου στην οδό Πηνελόπης, κάτω από τα ΤΕΙ Ηρακλείου, όπως καταγγέλλει με μήνυμά της στο Candiadoc κάτοικος της περιοχής.

Όπως αναφέρει η γυναίκα έχει πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού και κάθε φορά η απάντηση είναι ότι θα την αλλάξουν, ωστόσο οι κάτοικοι της ερημικής περιοχής ακόμη περιμένουν.

Δυστυχώς για αυτούς Ηράκλειο είναι μόνο το κέντρο, καταλήγει στο μήνυμά της η αναγνώστρια.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Περιμένουν εδώ και 20 ημέρες να αντικατασταθεί η καμένη λάμπα”

  1. Λ Ζ

    έχω παρατηρήσει ότι πολλές λάμπες δρόμου είναι σβηστές, για παράδειγμα στη λεωφ. Δημοκρατίας ανεβαίνοντας από την Ανάληψη (και πιο πριν ακόμα) έως το Νεκροταφείο αλλά και στην παραλιακή στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο προχθές και σε άλλα σημεία. Δεν πιστεύω ότι το κάνουν για λόγους οικονομίας διότι έχω δει το πρωί και στις 9:00 ακόμα αναμμένες λάμπες.
    Οι σβηστές λάμπες μπορεί να είναι αιτία ατυχήματος: Την ημέρα ένας οδηγός ελέγχει τον δρόμο και αντιλαμβάνεται γρηγορότερα τις κινήσεις (πεζών, ζώων ή άλλων οχημάτων). Το βράδυ όμως, με κακό φωτισμό και με -συνήθως- σκουροντυμένους τους πεζούς, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Κάθε λεπτό μπορεί να πεταχτεί μπροστά σου ένας πεζός ο οποίος δεν καταλαβαίνει ότι δεν ξεχωρίζει ούτε η σκιά του, αποφασίζει να περάσει απέναντι, ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ξαφνικά νάτον μπροστά σου! Αν μάλιστα ο οδηγός έχει και κάποια ηλικία με αντανακλαστικά λίγο αργότερα από οδηγό φόρμουλα 1 ….αλλοίμονο.
    Μία βραδινή διαδρομή στην πόλη με αυτοκίνητο είναι πραγματικός άθλος για τον συνετό οδηγό που οφείλει να προσέχει τον δρόμο μπροστά του (λακούβες κλπ εμπόδια), τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, τα μηχανάκια, τα πατίνια, την κίνηση των καταστημάτων (φορτοεκφορτώσεις), τους πεζούς, τα αδέσποτα ζώα κ.λ.π.
    Νομίζω ότι δεν φταίνε πάντα οι οδηγοί.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί