Η «παγωμένη» χειραψία Καραμανλή – Μητσοτάκη (Bίντεο)

Η συνάντηση Κώστα Καραμανλή και Κυριάκου Μητσοτάκη στην εναρκτήρια εκδήλωση του ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», πιστοποίησε τις ψυχρές σχέσεις του πρώην με τον νυν πρωθυπουργό.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
screenshot

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Κώστας Καραμανλής ήταν ιδιαίτερα ένθερμος και χαμογελαστός κατά τον χαιρετισμό του με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και όλα τα στελέχη της ΝΔ, «έκρυψε» το χαμόγελό του μόλις ήρθε η στιγμή να χαιρετίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
screenshot

Στο βίντεο, ακούγεται να του απευθύνει ένα ξερό «καλά», που πρέπει να ήταν η απάντηση στην ερώτηση του Μητσοτάκη «τι κάνεις».

Ο Κώστας Καραμανλής είχε επιλέξει με τη στάση του να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.  Τότε, ήταν ο μοναδικός από το ακροατήριο που δεν χειροκρότησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την αναφορά του στα ελληνοτουρκικά και τον Ερντογάν με τη φράση «τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα».

screenshot

Όλο το Βελλίδειο σηκώθηκε όρθιο και καταχειροκροτούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την κάμερα της ΕΡΤ να δείχνει πλάνα, από υπουργούς, βουλευτές και στελέχη να χειροκροτούν πανηγυρικά. Και περνώντας το πλάνο στον Κώστα Καραμανλή να τον δείχνει όρθιο, ακίνητο και βλοσυρό να μην χειροκροτεί τον πρωθυπουργό.

Δείτε επίσης: Αντώνης Σαμαράς: Αντιδημοκρατική εκτροπή αν η κυβέρνηση έκανε υποκλοπές (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί