«Τη ΔΙΑΣ, τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ;»: Ακόμη ένα κρεσέντο προκλητικότητας από τον Πορτοσάλτε για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό

Τον πήχη της προκλητικότητας ακόμα πιο ψηλά ανέβασε ο Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου, στο κεφάλι από αστυνομικό, μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

«Ένας πιτσιρικάς έβαλε 20 ευρώ βενζίνη και έφυγε το παλιόπαιδο, αλλά δεν έχεις απέναντι σου είτε ληστεία με όπλο, είτε ένα αυτοκίνητο φορτωμένο με έκνομους, με ύποπτους εν πάση περιπτώσει κτλ, έχεις ένας συγκεκριμένο σκηνικό. Εδώ θέλει μια αξιολόγηση;» είπε αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, κάτι το οποίο δεν άρεσε όπως φάνηκε στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος αντέδρασε άμεσα, πριν καν καταφέρει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο παρουσιαστής. «Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Τη ΔΙΑΣ τι τη θέλουμε, μισό λεπτό. Με την ίδια λογική, τη ΔΙΑΣ τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ;», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να κάνει η ΔΙΑΣ τη δουλειά της, θα κάνουν τη δουλειά τους. Επαναλαμβάνω, ξεκινούν να κάνουν μια καταδίωξη. Υπήρξε μια παραβατική συμπεριφορά. Τι να κάνουμε τώρα; Να λέμε “να κάνουμε μια ληστεία μισό λεπτό…”. Μέχρι τα 30 είναι καλά η ληστεία; Να αποφασίσουμε»..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί