Χριστουγεννιάτικο μποναμά στους ένστολους ανακοινώνει ο Μητσοτάκης την ίδια μέρα που 16χρονος δέχεται σφαίρα από αστυνομικό

Με φόντο το νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και μια μέρα πριν την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ο Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους ένστολους, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την Τρίπολη, σε μια ημέρα στην οποία έχει ξεσπάσει οργή για το νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στη Θεσσαλονίκη αλλά και μια μέρα πριν την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δείτε:

Συνελήφθη ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο

Σερίφηδες: Σοβαρά 16χρονος που δεν πλήρωσε σε βενζινάδικο και η ΕΛΑΣ τον καταδίωξε και τον πυροβόλησε!

Έκρηξη οργής για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά – Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός

Μάλιστα απορίας άξιο είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμία αναφορά για το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όπως και για την αυριανή επέτειο.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη διατήρηση του πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις για ακόμη ένα χρόνο.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός  από την Τρίπολη:

«Ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις.

-Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις.

-Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο.

Επίσης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το επίδομα των 250 ευρώ θα δοθεί στις 20 Δεκεμβρίου στους 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους.

Οι ανακοινώσεις έρχονται σε μια περίεργη συγκυρία, με τα γεγονότα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά παράλληλα φουντώνει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί