Κρατικό χρήμα με τη σέσουλα από Αυγενάκη για αέρα κοπανιστό και προσωπικές δημόσιες σχέσεις του στο Ηράκλειο

Ο Αυγενάκης ενέκρινε 1,55 εκατ. ευρώ για… Παράκτιους Αγώνες στο Ηράκλειο! Αέρα κοπανιστό, δηλαδή, όπως συνεχώς κάνει, καθώς τα σωματεία φυτοζωούν ενώ οι αθλητικές υποδομές στο νησί είναι ανύπαρκτες

Η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος συνεχίζεται με προκλητικό τρόπο από την αθλητική ηγεσία. Ενώ τα σωματεία της χώρας και φυσικά της Κρήτης, φυτοζωούν και αναζητούν απεγνωσμένα βοήθεια ο Λευτέρης Αυγενάκης ενέκρινε για μια ανύπαρκτη διοργάνωση ποσό 1,55 εκατ. ευρώ, όπως αποκαλύπτει το sdna.gr.

Μάλλον… λεφτά υπάρχουν για δημόσιες σχέσεις Αυγενάκη. Παρά τις κραυγές αγωνίας και τις μεγάλες ανάγκες στα σωματεία όλων των αθλημάτων, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το «οκ» για την εκταμίευση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά το μπάτζετ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023!

Για την… ιστορία, πριν δύο μέρες (1/12) αναρτήθηκε στη Διαύγεια ότι η χρηματοδότηση για τους 3ους Παράκτιους Αγώνες (που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο του 2023) θα φτάσει στο ποσό των 1,554 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι – το λιγότερο – προκλητικό, τόσο για το status της διοργάνωσης, όσο και για το τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες σε όλα τα «κομμάτια» του ελληνικού αθλητισμού.

Βέβαια, το θέμα δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση: Υπό την ηγεσία του Αυγενάκη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, το Ηράκλειο έχει φιλοξενήσει δεκάδες ακόμα events, ενώ από τα 36 αθλητικά πρότζεκτ στα νέα έργα της ΓΓΑ, τα 20 αφορούν στην Κρήτη. Αλλά στην ουσία κάνει μόνο φιγούρα αφού δεν έχει προσθέσει το παραμικρό στην αθλητική υποδομή του νησιού, παρά μόνο στην προσωπική του εικόνα, αλλά από το δημόσιο χρήμα…

Το μπάτζετ εκεί… εκτοξεύεται στα 17 εκατ. ευρώ και τα 8 από αυτά αφορούν την εκλογική περιφέρεια του Αυγενάκη, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί