Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική έρευνα κατά 11 στελεχών για τέσσερα κακουργήματα – Ανάμεσά τους ο π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

«Κόλαφος» είναι η παραγγελία που έδωσε σήμερα ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης στην Οικονομική Αστυνομία για τον έλεγχο των οικονομικών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Με την παραγγελία του, ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός, βάζει στο «κάδρο» 11 πρόσωπα, ανάμεσά τους ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα μέλη της οικογένειας τους και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Κιβωτού και ζητεί να ερευνηθούν για τέσσερα κακουργήματα, τα οποία είναι: υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σέβης ζητεί από την οικονομική Αστυνομία να διερευνήσει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της Κιβωτού, προχωρώντας σε  και να διενεργήσει:

  • Άνοιγμα εταιρικών λογαριασμών την τελευταία πενταετία αλλά και όλων των λογαριασμών των 11 φυσικών προσώπων άνοιγμα των λογαριασμών για τα φυσικά πρόσωπα. Στο άνοιγμα των λογαριασμών περιλαμβάνονται και κάρτες, μετοχές και κάθε άλλο χρηματοπιστωτικό προϊόν εντοπιστεί στην κατοχή των προσώπων αυτών.
  • Φορολογικό έλεγχο  για όλη την τελευταία πενταετία
  • Διαχειριστικό έλεγχο και γνωστοποίηση της έκβαση του και
  • Έρευνα για πάσης φύσεως επιχορηγήσεις η χρηματοδοτήσεις από κρατικούς φορείς η από ευρωπαϊκούς πόρους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί