Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: Παιδί ΑΜΕΑ έπεσε από το αμαξίδιό του και οδηγός του φώναζε «τέλειωνε μ@λ@κ@»

‘Ενα εξοργιστικό αλλά και απογοητευτικό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν 2 ημέρες σε δρόμο των Χανίων, φέρνει στο φως η σελίδα του Facebook ΧΑΝΙΑ Παραπονα-Καταγγελιες.

Όπως αναφέρει η σελίδα, στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, στην οποία πραγματοποιούνται έργα για οπτικές ίνες, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη, με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει στο δρόμο. Περαστικοί, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδί να ανέβει στο όχημα πράγμα που χρειάζεται -όπως είναι φυσικό – χρόνο. Ωστόσο, κάποιος ασυνείδητος οδηγός σε αυτοκίνητο που περίμενε φώναξε «Άντε τελείωνε μ@λ@κ

«Λίγη ανθρωπιά..δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί