Συνάντηση Ν. Ηγουμενίδη με την Ένωση Λιμενικών Κρήτης & την Π.Ο.Λ.

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών και με την Ένωση Λιμενικών Κρήτης πραγματοποίησε ο  Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, οι Αντιπρόεδροι Πλαστουργός Χαράλαμπος και Γιαταγάνας Γεώργιος και την Ένωση Λιμενικών Κρήτης ο  Πρόεδρος Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Γεν. Γραμ. Μανουσέλης Ευτύχιος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο καθεστώς των μεταθέσεων, των παραγωγικών σχολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, της αύξησης των οργανικών θέσεων, της κατανομής αυτών, των αναγκαίων προσλήψεων καθώς και σε επιμέρους προβλήματα των Λιμενικών Αρχών Κρήτης.

Ο  βουλευτής άκουσε προσεκτικά όλα τα αιτήματα και τα θέματα που παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους εκπροσώπους και της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και θα παρέμβει κοινοβουλευτικά το επόμενο διάστημα προκειμένου να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των λιμενικών κάθε βαθμίδας όπου και αν αυτοί υπηρετούν.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ο Νίκος Ηγουμενίδης απηύθυνε επίσης χαιρετισμό στο 15ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί