Όταν ο “θεόσταλτος” χάνει την ψυχραιμία του πάλι εξευτελίζεται διεθνώς (βίντεο)

Διεθνώς ρεζίλι έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Λονδίνο όταν έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα για την 108η θέση της χώρας μας στην ελευθερία του τύπου. Ο πρωθυπουργός αποκάλεσε την έκθεση κόλαφο ως «μπούρδες» (crap).

https://69ae47bb8b3e322695ab37dc06635ff6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συζήτηση με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone. Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό, με έναν μεταπτυχιακό φοιτητή να ρωτά για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα όσον αφορά στην Ελευθερία του Τύπου. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, υπάρχουν πολλά κανάλια. Υπήρχε μία έκθεση από μία ΜΚΟ που είχε την Ελλάδα στην 108 θέση στην Ελευθερία του Τύπου. Το Τσαντ ήταν 105. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι μπούρδες (crap). Συγχωρέστε με για τη γλώσσα μου» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Εγώ ποτέ δεν έχω πάει δημοσιογράφο σε δικαστήριο, αλλά με ορισμένα πράγματα που έχουν γραφτεί στην Ελλάδα για μένα και την οικογένειά μου, στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είχες σοβαρό πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί