«Βόλτες»: Στο Μινωικό μονοπάτι οι Δρόμοι Ζωής

Στο Μινωικό μονοπάτι (ένα πανάρχαιο καλντερίμι, πλέον Ε4 διαδρομή) γνωστό και ως “βόλτες”, θα πραγματοποιήσει εκδρομή την προσεχή Κυριακή ο Πεζοπορικός Σύλλογος «Δρόμοι Ζωής».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του:

Από τη Μινωική εποχή μέχρι και πρόσφατα, λειτουργούσε ως βασική συνδετική αρτηρία της επαρχίας πεδιάδας με το Οροπέδιο Λασιθίου, το Μινωικό μονοπάτι (ένα πανάρχαιο καλντερίμι, πλέον Ε4 διαδρομή) γνωστό και ως “βόλτες”, το οποίο θα επισκεφθούμε την προσεχή Κυριακή.Θα το περάσουμε κατεβαίνοντας το από το χώνο, με πρώτη στάση της διαδρομής μας, την ιστορική περιοχή “του Τσούλη το μνήμα” όπου και θα πετάξουμε την πέτρα μας!!!Θα απολαύσουμε καταπληκτική, υπέροχη, ανεμπόδιστη θέα και από καλντερίμι, μονοπάτι και χωματόδρομο θα βγούμε στη μεσάδα για να καταλήξουμε στο Αβδού όπου και θα ξεκουραστούμε. Και επειδή θα έχετε πεινάσει στο μεταξύ, εμείς… τα υπόλοιπα όμως την Κυριακή από κοντά!!Πορεία όμορφη και κατηφορική.Ώρες πορείας 4.00 ΒΔ 1.Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 04/12/2022. Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 
 



 
 
Copyright © 2022 Dromoi Zois Hiking Club, All rights reserved.
Πληροφόρηση μελών των Δρόμων Ζωής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί