Συνάντηση Μαμουλάκη – Ηγουμενίδη με εκπροσώπους εργαζομένων των ΟΤΑ

Με εκπροσώπους των Συλλόγων Εργαζομένων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης συναντήθηκαν το Σάββατο 26/11 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης.

Κατά την συνάντηση, τέθηκαν στο επίκεντρο όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους με βασικότερο το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των χιλιάδων συμβασιούχων που καλύπτουν καίριους τομείς της Αυτοδιοίκησης, γεγονός που εάν και όταν συμβεί θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο. Από την πλευρά τους οι Βουλευτές Ηρακλείου, ενημέρωσαν για τις διαδοχικές Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν στο πλευρό τους, σταθεροί συμπαραστάτες στον αγώνα τους και ότι θα συνεχίσουν με κάθε διαθέσιμο τρόπο να πιέζουν την Κυβέρνηση της ΝΔ, έτσι ώστε να αντιληφθεί τα αυτονόητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Πάρης Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακών Δήμων ν. Ηρακλείου Κώστας Γιαλιαδάκης και Μιχάλης Μουντράκης αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί