Λογοκρισία από το καθεστώς Μητσοτάκη: Όταν στον υπουργό δεν αρέσει τίτλος στην ΕΡΤ, τον αλλάζει! (εικόνες)

Στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ένας υπουργός κατά αδιανόητο τρόπο εκφράζει μέσω twitter την διαφωνία του με τον τίτλο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ να βάλουν στη συνέντευξή του.

Όμως, επειδή το βαρέλι δεν έχει πάτο όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση αλλά αντίθετα η δημόσια τηλεόραση έσπευσε να αλλάξει τον τίτλο για να ικανοποιήσει τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Να πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο Στέλιος Πέτσας παραχώρησε στην ΕΡΤ συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις επικείμενες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «υπέροχη η οσμή των εκλογών».

Η ΕΡΤ δημοσίευσε την συνέντευξη υπό τον τίτλο «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Είμαστε κοντά στις εκλογές – Καιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες». Αμέσως με ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να επιπλήξει την δημόσια τηλεόραση. «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης» στην προσπάθειά του να «συνετίσει» την δημόσια τηλεόραση.

Ενώ επιβεβαιώνοντας το κλίμα φόβου στο εσωτερικό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Στέλιος Πέτσας ισχυρίστηκε ότι «οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο Πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει».

Η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών οδήγησε την ΕΡΤ στο να αλλάξει τον τίτλο τόσο από το βίντεο όσο και από την συνέντευξη. Ακολουθούν τα στιγμιότυπα πριν και μετά την παρέμβαση του κυβερνητικού στελέχους. Η 108 θέση φαντάζει επιτυχία.

Ο τίτλος πριν την παρέμβαση Πέτσα:

ΠΕΤΣΑΣ - ΕΡΤ - ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΤΛΟΥ

 Ο τίτλος μετά την παρέμβαση Πέτσα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί