Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη


Παραδόθηκε ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη, στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί η σύλληψη μίας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο μαύρο Skoda που οδηγούσε ο 26χρονος, που κατάγεται από την Αλβανία.

Δείτε:

Τραυματίστηκε σοβαρά φοιτήτρια από την Κρήτη σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό (Βίντεο)

Τροχαίο με εγκατάλειψη φοιτήτριας από την Κρήτη: Συνελήφθη 19χρονη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου

Η 21χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο. Έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα.

«Η κατάστασή της είναι τραγική. Έχει οίδημα στο κεφάλι. Πολλαπλά κατάγματα στο σώμα, αλλά το πρόβλημα είναι στο κεφάλι. Είναι σε μηχανική υποστήριξη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η Αστυνομία δε μας έχει πει τίποτα. Απλά ότι γνωρίζουν τον αριθμό και σε ποιον ανήκει. Είναι ένα παιδί πανέμορφο και μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Το όνειρο της ήταν να γίνει κτηνίατρος. Από το Γυμνάσιο ήθελε μόνο αυτό. Ήθελε μόνο κτηνιατρική και τίποτε άλλο έδωσε και πέρασε δεύτερη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», είπε η μητέρα της στο Star.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ νωρίτερα σήμερα ανέφερε: Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί