Τροχαίο με εγκατάλειψη φοιτήτριας από την Κρήτη: Συνελήφθη 19χρονη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου η 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά που έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καμάρας.

Δείτε:

Τραυματίστηκε σοβαρά φοιτήτρια από την Κρήτη σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό (Βίντεο)

Μια 19χρονη συνελήφθη, στα όρια του αυτοφώρου, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, καθώς φέρεται να επέβαινε στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Όμως, ο οδηγός που παρέσυρε και άφησε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα τη φοιτήτρια δεν έχει ακόμα εμφανιστεί ή εντοπιστεί. Χθες ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το ατύχημα.

Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι ενόψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει. Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του.

Τέλος, οι αρχές εξετάζουν την εκδοχή στο ίδιο όχημα να επέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί