Χάκαραν τραπεζικούς λογαριασμούς και social media της Ολγας Γεροβασίλη- Της πήραν χρήματα

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη. Όπως τονίζει σε δήλωσή της, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών από το ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ-Predator, στόχος του οποίου έχει υπάρξει η ίδια και μάλιστα έχει κινηθεί νομικά, από χθες είναι σε εξέλιξη σε βάρος της γενικευμένη επίθεση – χακάρισμα.

«Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά. Συμπληρώνει δε ότι έχει προβεί ήδη στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί