Ηράκλειο: Οδύνη για το θάνατο επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα

Την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα, άλλοτε προέδρου του ΑΟ Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους φορείς του Μαλεβιζίου.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του ,  

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

συνήλθε έκτακτα σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, σε κλίμα οδύνης εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του εκλιπόντος.

Με τον Αντώνη εμείς οι παλαιότεροι είχαμε την χαρά να παίζουμε μικροί στα σοκάκια της αγαπημένης του Δαμάστας και μετέπειτα το 1982 όταν η ομάδα μας έκανε τα πρώτα της βήματα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ χαιρόμασταν να τον βλέπουμε στο γήπεδο ως δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής που ήταν, βασικό μέλος εκείνης της πρώτης ιστορικής ομάδας της Δαμάστας, που απαρτίζονταν κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές Δαμαστιανούς.

Ο χρόνος πέρασε ο Αντώνης σπούδασε, έκανε μια όμορφη οικογένεια, έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε ποτέ δεν ξέχασε την Δαμάστα και τους ανθρώπους της. 

Υλοποίησε μέρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και στη Δαμάστα επενδύοντας στο χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης, συνέβαλε με προσωπικές δαπάνες σε έργα βελτίωσης της εικόνας του χωριού και εκσυγχρονισμού του γηπέδου της Δαμάστας όπου πραγματικά άλλαξε μορφή. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό μας αλλά και εκτός, λόγω του μεγάλου φιλανθρωπικού του έργου και της έμπρακτης στήριξης του σε συνανθρώπους μας, σε φορείς και σε σωματεία.

Στη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου του Α.Ο. Δαμάστας άλλαξε ριζικά την εικόνα της ομάδας μας, κερδίζοντας το θαυμασμό του φίλαθλου κόσμου τόσο για τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και για το κοινωνικό της πρόσωπο. 

Δεν θα ξεχάσουμε την χαρά μας ως Δαμαστιανοί όταν τη σαιζόν 2020-2021 ο Α.Ο.Δ. όντας πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Για την Κοινωνία της Δαμάστας αλλά και για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο η αδόκητος χαμός του Αντώνη Παπαδάκη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας στην έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε τα εξής:

1.   Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του.

2.   Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.   Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.

4.   Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

      Σαρρής Γεώργιος               Περάκης Κων/νος

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για τον θάνατο του τέως Προέδρου Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου σε έκτακτη συνεδρίαση, με κοινή πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Καλλέργη και του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, έπειτα από τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Παπαδάκη, τέως Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο συλλυπητήριο ψήφισμα:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Για τον αδόκητο χαμό του τέως Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας,

Αντώνη Παπαδάκη, 

που προσέφερε στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Μαλεβιζίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

2. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους

οικείους του.

3. Να παραστεί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα και του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί