Νέος πονοκέφαλος Μητσοτάκη από τον… Άρη! – Οι φωτο κατασκόπων για τον Αλ. Τσίπρα και οι διακοπές του “Μωυσή”!

Δεν προλαβαίνει να κλείνει μέτωπα ο πρωθυπουργός και ανοίγουν άλλα. Την ώρα που το Μαξίμου μάχεται για να τακτοποιήσει σοβαρή υπόθεση ολιγάρχη ο οποίος εσχάτως έχει βγει δυνατά στην αντιπολίτευση, έρχεται ο Άρης Πορτοσάλτε με δημόσια εμφάνιση του και ανάβει νέες «φωτιές»…

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Σκάι, όπως σχολιάζει το newsbreak.gr, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα έπειτα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, που θεωρεί πως οι περιβόητες φωτογραφίες του Τσίπρα στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, ήταν προϊόν οργανωμένης ομάδας κατασκόπων, προερχόμενων από το Ισραήλ, οι οποίοι όμως δρούσαν κατά παραγγελία ντόπιων και όχι ξένων συμφερόντων.

Το πρόβλημα είναι πως τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις είχε δημοσιοποιήσει ο Άρης Πορτοσάλτε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο ίδιος δημοσιογράφος είχε υποστηρίξει σθεναρά τον διαβόητο  Σάμπι Μιωνή, (υπήκοο Ισραήλ) και τα συμφέροντα του, παρότι ο τελευταίος αποδεδειγμένα είχε προβεί σε υποκλοπές εις βάρος υπουργών περίπου την ίδια περίοδο που είχαν τραβηχτεί οι φωτογραφίες! Μία υπόθεση για την οποία ήδη έχει υπάρξει προσφυγή στην δικαιοσύνη, με μηνυτήρια αναφορά για κατασκοπεία εις βάρος της χώρας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε θεώρησα λογικό να δώσει δημόσια εξηγήσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση. Αντί όμως να διαψεύσει τους οποίους συνειρμούς, έριξε λάδι στη φωτιά και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμπεριφορά του!

Ο δημοσιογράφος του Σκάι, παραδέχθηκε σε πανελλαδική μετάδοση ότι ήταν αυτός που διέρρευσε τις φωτογραφίες που κατά την εφημερίδα Documento ήταν προϊόν κατασκοπείας. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις έλαβε στο μέιλ του ανώνυμα…

Είναι ίδια δικαιολογία που χρησιμοποίησε ένας άλλος δημοσιογράφος που εμπλέκεται εδώ και χρόνια σε θέματα υποκλοπών, το δικαστήριο όμως δεν τον πίστεψε και τον καταδίκασε. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε λοιπόν δεν αρκέστηκε μόνο στο γεγονός της αιτιολόγησης του πως βρέθηκαν στα χέρια του οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Πήγε ένα βήμα παραπέρα και τίναξε κυριολεκτικά την συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ενέργεια του να δημοσιοποιήσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ισχυρίστηκε ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να ανακοινώνει τις διακοπές του…

Ούτε ο Πολάκης δεν θα σκεφτόταν τέτοιο σατανικό χτύπημα εις βάρος του Κυριάκου… Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός στην σύγχρονη ιστορία της Δημοκρατίας, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ διακοπών και τριήμερων «αποδράσεων», τις οποίες όχι μόνο δεν ανακοίνωσε, αλλά τις μάθαμε από περαστικούς «παπαράτσι»!

Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος είναι ο μέτρα της απόκρυψης διακοπών. Είναι ο άνθρωπος που έβγαζε διαγγέλματα ακόμα και από το εξοχικό του, με μονταρισμένο φόντο το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου!

Και έρχεται τώρα ο Άρης να τον «καρφώσει» βάναυσα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί