Kαταγγέλλουν τον πρόεδρο του ΑΠΕ – ΜΠΕ: Γράφει με το ψευδώνυμο «Μάρκος Παλαιολόγος» σε γαλάζια εφημερίδα

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας σε βάρος του προέδρου του ΑΠΕ – ΜΠΕ Αιμίλιου Περδικάρη, ο οποίος τηρεί στάση ένοχης σιωπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρόεδρος του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου γράφει με το ψευδώνυμο «Μάρκος Παλαιολόγος» στην εφημερίδα Το Manifesto. Με μία αναζήτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας της Νέας Δημοκρατίας, βρήκαμε δύο δημοσιεύματα με το όνομα «Μάρκος Παλαιολόγος». Κατά διαβολική σύμπτωση, και στα δύο γίνεται αναφορά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. Το πρώτο αφορά συνέντευξη της Βέρα Γιούροβα στο πρακτορείο και το δεύτερο γραπτή απάντηση της εκπροσώπου Τύπου της OLAF ξανά στο Πρακτορείο.

«Φανταζόμαστε πως ο πρόεδρος του ΑΠΕ – ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης θα διαψεύσει δημόσια και ξεκάθαρα το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” πως γράφει ως «Μάρκος Παλαιολόγος» στην εφημερίδα Manifesto. Η σιωπή δεν είναι απάντηση» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

Σημειώνεται ότι το documentonews.gr επικοινώνησε με τον Αιμίλιο Περδικάρη ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν υπογράφει με ψευδώνυμο στο Manifesto. «Τι με ρωτάτε τώρα; Είναι δυνατόν; Δεν ασχολούμαι…» είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί