Οργή από πολίτες: Τέλος Νοέμβρη και πολλές περιοχές της πόλης του Ηρακλείου είναι επί μέρες χωρίς νερό!

Να είναι ντάλα καλοκαίρι, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, να πεις υπάρχει μια εξήγηση να έχουμε πρόβλημα στην υδροδότηση περιοχών του Ηρακλείου. Έτσι έχουμε μάθε… Να φτάνουν σε λίγο τα Χριστούγεννα, να μπαίνουμε δηλαδή στο χειμώνα (ακόμα κι αν τα καιρικά φαινόμενα δεν το δείχνουν) και να υπάρχουν περιοχές της πόλης που στενάζουν από την έλλειψη νερού, είναι μάλλον απαράδεκτο.

Κι όμως τις τελευταίες ημέρες το Candiadoc δέχεται συνεχώς καταγγελίες για προβληματική υδροδότηση. Και η λύση δεν εί αι να κάνει η ΔΕΥΑΗ ανακοίνωση για την τάδε ή τη δείνα ζημιά, αλλά να μπορούν οι άνθρωποι να έχουν νερό το 2022.

Δείτε για παράδειγμα την ανάρτηση που έκανε Ηρακλειώτισσα που μένει στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών, προς τα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου. Η εξαίρεση είναι να παίρνουν νερό κανονικά οι άνθρωποι, καθώς τις περισσότερες μέρες δεν υπάρχει ροή. Και δεν είναι η μόνη περιοχή.

Διαβάστε:

“…Την έλλειψη νερού τον εφιάλτη που ζούμε κάθε βδομάδα είμαστε από το Σάββατο το απόγευμα χωρίς νερό με οικογένεια εγγόνια κ παιδιά …έφυγαν τα παιδιά μου για να πάνε να κάνουν μπάνιο τα εγγόνια μου σε άλλο σπίτι η κατάσταση στις τουαλέτες κ στη κουζίνα δραματικα επικίνδυνη όσο χλωρίνη κ να ρίξεις τα μικρόβια είναι μικρόβια τηλεφώνησα στην αξιοσέβαστη επιχείρηση μπουρδέλο ….. ΔΕΥΑΗ κ η απάντηση δεν έχουμε κάνει κάτι εμείς …μας έχουν πάρει κ άλλοι …κ που σας έχουν παρει τι κάνετε ?!!

κάθε. 5 μέρες το ίδιο βιολί??? …πληρώνουμε χρυσάφι το νερο…κ δεν το έχουμε για την απόλυτη υγιεινή εσείς που είστε υπεύθυνοι για αυτό το θέμα κάντε κάτι … άμεσα κάντε κάτι….τελικά υπάρχουν όμως υπεύθυνοι γιατί με τόσο πρόβλημα άλυτο τόσα χρόνια άχρηστοι είστε δε με σέβεστε σαν πολίτη δεν σας σέβομαι ούτε εγώ όταν παίζετε με την υγεία μου οκ????”

Πέραν από τις εξηγήσεις, τις δικαιολογίες και τις ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΗ, μπορεί να δώσει κανονικά νερό στους πολίτες;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί