Στο φόρτε της η πετσωμένη προπαγάνδα: “Κινδύνεψαν” τα παιδιά του Γεωργιάδη από… επίθεση με μακαρόνια και χαρτάκια! (φωτο)

Είναι απίστευτοι αυτοί που μας κυβερνούν και τα παπαγαλάκια τους! Η προπαγάνδα πάει σύννεφο. Δείτε, ας πούμε, τι έγινε χθες βράδυ έξω από το σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη όταν πέρασε ο “Ρουβίκωνας” πέταξε… μακαρόνια και χαρτάκια, φέιγ βολάν, τρικάκια, όπως τα ξέρει ο καθένας. Αυτά ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Γεωργιάδης. Και έχουμε από χθες βράδυ από την κυβέρνηση της βίας, του αυταρχισμού, των υποκλοπών, της προσπάθειας να ακυρωθούν δημοκρατικοί θεσμοί, ένα μπαράζ δηλώσεων, αναρτήσεων κλπ, με τις οποίες ή… “τρομοκρατική” ενέργεια της… διασποράς φέιγ βολάν αποδίδεται προσωπικά στον Τσίπρα αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ!

Τι μας λένε οι άθλιοι! Όταν βγάζουν το αστυνομικό κράτος στους δρόμους όπως χθες, δεν τους ενοχλεί το ξύλο που πέφτει σε κάθε διαφωνούντα, αλλά τους ενοχλεί αν πετάξουν χαρτάκια στο σπίτι του Γεωργιάδη ενώ είναι μέσα τα παιδιά του!

Τι άθλια παρέα επιτρέπουμε να μας κυβερνά…

Δείτε φωτογραφίες με το… τρομοκρατικό υλικό από το οποίο μας λέει ο Αδωνης ότι… κινδύνεψαν τα παιδιά του και την προσπάθεια του ίδιου, της κυβέρνησης και των παπαγάλων τους να εμφανίσουν το περιστατικό πρώτο, ως πραγματική τρομοκρατική ενέργεια και δεύτερο να το συνδέσουν με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί