Καταγγελία για ασέλγεια σε 15χρονο στην Κιβωτό του Κόσμου

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση που την ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, διαβιβάστηκε μια σειρά καταγγελιών που έφθασε στον «Συνήγορο του Πολίτη» σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» μεταξύ των οποίων είναι οι ασέλγειες και οι κακοποιήσεις ανηλίκων.

Το «κουβάρι» των σοκαριστικών αναφορών που έρευνα η ΕΛ.ΑΣ., άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη για περιστατικό ξυλοδαρμού στη δομή του Βόλου.

Μεγάλη αποκάλυψη αποτελεί η κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ενός παιδιού, το οποίο κατήγγειλε, ότι άτομο που δούλευε στη στη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ασελγούσε εις βάρος του.

Μάλιστα, σχεδόν για δύο χρόνια, από το 2020 έως μερικούς μήνες πριν, στις αρχές του 2022, του συμπεριφερόταν με εξευτελιστικό τρόπο, τον ανάγκασε να σταματήσει το σχολείο ενώ τον εξεβίαζε να μην μιλήσει διαφορετικά θα έκοβε το επίδομα της ανήμπορης μητέρας του και θα έχανε τη δουλειά του ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του και μένει να αποδειχθεί, αυτό που θα προκαλέσει σοκ στη κοινωνία είναι ότι ασελγούσε και σε άλλα παιδιά μικρότερης ηλικίας τα οποία αναφέρει στην κατάθεση του με τα ονόματα τους.

Μετά και τις συγκεκριμένες αναφορές, στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται όλες οι δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», σε Κολωνό, Πειραιά, Χίο, Ιωάννινα, Βόλο και Καλαμάτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί