Αλ. Τσίπρας: «Η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες ιδίως της νεολαίας και του ελληνικού λαού»

«Όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού»

Στην μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος περίπου στις 17.00 έφτασε στα Χαυτεία στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατέψει, διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού και κυρίως μέσα από τη ψήφο».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, δήλωσε:

«Η Δημοκρατία στον τόπο μας δεν μας χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες ιδίως της νεολαίας και του ελληνικού λαού».

Αυτό είναι βαθιά εγγεγραμμένο στη συνείδηση της κοινωνίας στη συνείδησή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όσο και αν κάποιοι αναθεωρητές της ιστορίας έσπευσαν τα προηγούμενα χρόνια να το απωθήσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε μια μαζική συμμετοχή και παρουσία χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας που σπεύδουν να τιμήσουν τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατεύσει, διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του ελληνικού λαού και κυρίως μέσα από την ψήφο του ελλληνικού λαού όποτε και αν στηθούν οι κάλπες για την πολιτική αλλαγή».

Αλέξης Τσίπρας, Μπέττυ Μπαζιάνα και Σία Αναγνωστοπούλου
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Αλέξης Τσίπρας
(AVGI.GR)
Ο Αλέξης Τσίπρας
(AVGI.GR)
Ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία
(AVGI.GR)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί