Ηράκλειο: Στο Εφετείο η δολοφονία Γάλλου τουρίστα από τη σύντροφό του

Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό μιας 47χρονης, σήμερα, Γαλλοαλγερινής η οποία δολοφόνησε τον Ιούλιο του 2019 τον σύντροφό της σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρο Ηρακλείου με ένα ψαλίδι.

Το έγκλημα σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι που είχε έρθει διακοπές. Ο 56χρονος Γάλλος βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και της επέβαλε ποινής ισόβιας κάθειρξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Η δράστιδα ισχυρίστηκε ότι είναι αθώα και πως ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε. Στον ισχυρισμό της όμως απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο. Ωστόσο το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του.

Πάντως, οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί