Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Στην Ελλάδα επιστρέφει για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση η Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας της τραυματία και σε συνεννόηση με το Προξενείο θα επαναπατριστεί.

Μιλώντας νωρίτερα στο LIVE NEWS στο Mega η μητέρα της κοπέλας είπε πως το παιδί της βρίσκεται στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και «δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί.

Η μητέρα της τραυματία δήλωσε πως η κόρη της «είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Είναι σοκαρισμένη. Μου είπε ‘μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα’. Κοίταζε το κεφάλι να μην έχει χτυπήσει και είδε το πόδι της ανέβλυζε αίμα και πύον».

«Δεν φτάνει το σοκ, μας είπαν ότι θα αναλάβουμε τα έξοδα όλα στην Κωνσταντινούπολη» δήλωσε απ’ την πλευρά του ο πατέρας της κοπέλας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, όπου διευκρίνισε πως η κόρη του θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για να χειρουργηθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

https://www.youtube.com/watch?v=61XITZkTO8I

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί