Το ΝΑΡ-νΚΑ Ηρακλείου για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανώσεις Ηρακλείου του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση σχετικά με την απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι οργανώσεις Ηρακλείου του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση χαιρετίζουν τη μαζική και δυναμική ανεξάρτητη και ταξική απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου, για την πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα κι Εργαζομένων Ηρακλείου, σωματεία, εργατικές, φεμινιστικές, περιβαλλοντικές και πολιτικές συλλογικότητες. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες δεν πρέπει να εγκλωβιστούν στις μονοήμερες «πιστολιές» του υποταγμένου κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΗ αλλά να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην επίθεση κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΕΕ στο λαϊκό εισόδημα, τις δημοκρατικές ελευθερίες και την ειρήνη.

Δεν υποτασσόμαστε στην εξαθλίωση που μας επιβάλλουν!

Να γίνει η απεργία αυτή ένας πρώτος σταθμός στην απαιτούμενη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα. Καμία αναμονή και αυταπάτη για κυβερνητικές λύσεις που θα μας “σώσουν”. Μόνο ο οργανωμένος λαός που παλεύει για τα δίκια του και τη ζωή του μπορεί να σώσει το λαό!

Απαντάμε με στόχους και διεκδικήσεις με βάση τις ανάγκες μας, κόντρα στα κέρδη και την εξουσία τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί