Ομοσπονδία Εμπόρων Κρήτης: Μέτρα τώρα για την ακρίβεια και την υπερχρέωση γιατί ακολουθούν λουκέτα

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, με ψήφισμά της στέκεται στο πλευρό των χιλιάδων διαδηλωτών της χθεσινής απεργίας και προειδοποιεί “πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης, το λουκέτο είναι προ των πυλών με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία αλλά και στην αύξηση της ανεργίας”.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ  στέκεται στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλης της Κρήτης και της Ελλάδος, στις δύσκολες ώρες που διανύουν διεκδικώντας μια σειρά αναγκαίων αιτημάτων  για την επιβίωση της επιχειρηματικότητας. 

Διεκδικούμε μια σειρά αναγκαίων αποφάσεων από την Κυβέρνηση, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την επιβίωση της.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

  • Τη θέσπιση ειδικού προγράμματος επιχορηγήσεων & χαμηλότοκων δανείων, ειδικά προσανατολισμένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  
  • Τη συγκράτηση του ενεργειακού κόστους, της ακρίβειας και των πληθωριστικών πιέσεων.  
  • Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.  
  • Την καθιέρωση μίας λειτουργικής πάγιας ρύθμισης για τις οφειλές, τόσο προς την Εφορία όσο και στα Ασφαλιστικά ταμεία.  
  • Την ουσιαστική συμμετοχή των ΜΜΕ στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας  
  • Την αναστολή όλων των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης της Εφορίας, του e – ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική και ενεργειακή κρίση.
  • Την καθιέρωση του ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού.

Ολοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης, το λουκέτο είναι προ των πυλών με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία αλλά και στην αύξηση της ανεργίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί