Ν. Ηγουμενίδης: «Μόνο μια Κυβέρνηση προοδευτική μπορεί να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία»

«Τα τελευταία 24ωρα παίζεται ανοικτά ένας ισχυρός πόλεμος οικονομικών και διαπλεκόμενων συμφερόντων ανάμεσα σε νυν και πρώην υποστηρικτές του κ. Μητσοτάκη και της παράταξης που ο ίδιος εκπροσωπεί. Ένα βρώμικο παρασκήνιο με υποκλοπές, παρακολουθήσεις, «στημένα ή μη» παιχνίδια, εκβιασμούς και εξω-θεσμικά κέντρα που λειτουργούν με την ομολογία πλέον και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Η μεγάλη μερίδα της κοινωνίας που αδυνατεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα αγαθά για το καθημερινό τραπέζι και για τα προς το ζην παρακολουθεί εμβρόντητη ένα άθλιο θέαμα. Ο πολιτικός βούρκος του κ. Μητσοτάκη προσβάλλει ανοιχτά και την κοινωνία και την πατρίδα μας, και ελάχιστά από όσα πλέον δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης μπορούν να γίνουν πιστευτά.

Μπροστά σε αυτό το προσκήνιο και μπροστά στις πραγματικές ανάγκες του κόσμου, οι προοδευτικοί άνθρωποι έχουν πατριωτικό καθήκον να προχωρήσουν σε μια ευρύτατη συσπείρωση που θα αλλάξει το ρου της πολιτικής πραγματικότητας. Μόνο μια προοδευτική Κυβέρνηση που βρίσκεται έξω από το πεδίο της διαπλοκής και του παρακράτους μπορεί να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί