Στην συνάντηση για την πορεία κατασκευής  του νέου διεθνούς αεροδρομίου  Καστελίου ο Σ. Βαρδάκης 

Στην ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους τη εταιρείας ΔΑΗΚ (Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης Α.Ε.) και της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ,  για την πορεία υλοποίησης των έργων  κατασκευής  του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι Πεδιάδας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βιάννου, Μηνά Σταυρακάκη, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης. 

Η ενημέρωση έγινε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας (ΔΑΗΚ) Θανάση Βούρδα, τον υπεύθυνο Εργοταξίου και Δημοσίων σχέσεων της ΤΕΡΝΑ Γιάννη Σμαραγδάκη και τον υπεύθυνο εργοταξίου από πλευράς ΔΑΗΚ  Γιώργο Σπηλιόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η υλοποίηση του έργου, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται εντός χρονοδιαγράμματος.

Ωστόσο, επί τάπητος τέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που επηρεάζουν τον Δήμο Βιάννου και άπτονται της κατασκευής του νέου Αεροδρομίου, όπως οι απαραίτητες για την περιοχή υποδομές που θα κληθούν να υποστηρίξουν τη νέα πραγματικότητα που θα διαμορφώσει η υλοποίηση αυτού του εμβληματικού έργου.

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τις προσπάθειες που ξεκινήσαμε από το 2015, να λαμβάνουν σάρκα και οστά  και να υλοποιείται αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για τον τόπο μας. 

Οι προοπτικές, αλλά και οι προκλήσεις που ανοίγονται είναι τεράστιες. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε όλες εκείνες τις αναγκαίες υποστηρικτικές υποδομές που θα πλαισιώσουν το νέο αεροδρόμιο και θα διευκολύνουν τη διαμόρφωση της νέας καθημερινότητας της ευρύτερης περιοχής», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης μετά το τέλος της συνάντησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί