Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος πως σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του

Στην ομολογία ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα, προχώρησε ο 14χρονος.

Δείτε:

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε 17χρονος στη Μάνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει η αστυνομία, αυτή τη στιγμή οι αρχές μεταβαίνουν μαζί με τον 14χρονο στο σημείο όπου φέρεται να έχει πετάξει το όπλο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται, ότι χθες, στις 5 περίπου το απόγευμα διερχόμενο άτομο το οποίο ειδοποίησε την αστυνομία, εντόπισε νεκρό τον 17χρονο, στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής.

Καθώς ο 14χρονος αδερφός του βρισκόταν μαζί με το θύμα στη στάνη της οικογένειας για να μαζέψουν τα πρόβατα και όταν οι αρχές βρήκαν τη σορό του 17χρονου, έλειπε από το σημείο, αναζητήθηκε από την ΕΛΑΣ.

Όταν τελικά επέστρεψε στο σπίτι του μετέβη με τον πατέρα του στην αστυνομία και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσαν όλο το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η οργάνωση είχε δεχτεί δύο ανώνυμες καταγγελίες τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με τις οποίες τα παιδιά της οικογένειας δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Αρχικά στην κατάθεσή του ο 14χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι σε κάποια στιγμή έχασε τον αδερφό του και αφού τον αναζήτησε χωρίς επιτυχία γύρισε στο σπίτι τους, οπότε και ενημερώθηκε ότι αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Ωστόσο μετά τις σημερινές πληροφορίες, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί