Ημέρες Καριέρας στο ΕΛΜΕΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του 2ημέρου εκδηλώσεων Ημέρες Καριέρας ΕΛΜΕΠΑ (Career Days HMU) 3 – 4 Νοεμβρίου 2022 (10.30 – 18.00).

Στο σημαντικό αυτό γεγονός εξωστρέφειας και διασύνδεσης του ιδρύματος με την αγορά εργασίας, υποδεχόμαστε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης» στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο, πάνω από 60 επιχειρήσεις και φορείς – δημόσιους και ιδιωτικούς – από διάφορους κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με τελειόφοιτους και αποφοίτους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Τις εργασίες του διημέρου θα ανοίξει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Νικόλαος  Κατσαράκης. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συμμετέχουν. Ταυτόχρονα θα διεξάγονται στον ίδιο χώρο συνεντεύξεις με επιλεγμένους υποψηφίους από στελέχη των επιχειρήσεων που στοχεύουν σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής γνωστικής κατάρτισης και δεξιοτήτων.


Στην κεντρική σελίδα της εκδήλωσης https://career.hmu.gr/career-days/ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί