Θήβα: Xάθηκαν τα ίχνη 27χρονου και της ανήλικης αδερφής του

Εξαφανίστηκαν από δομή φιλοξενίας προσφύγων

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 27χρονου και της ανήλικης αδερφής του από δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα.

Στις 24/9/2022, η 8χρονη Φατμά Λούνες, μαζί με τον αδερφό της Σουλεϊμάν Λούνες, με καταγωγή από τη Συρία, εθεάθησαν για τελευταία φορά. Έκτοτε, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκονται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (02/11) και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που χαρακτηρίζουν την εξαφάνιση ως επικίνδυνη.

Το κοριτσάκι έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο 27χρονος έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί