Ελλάδα- τραγωδία: Το 18 μηνών αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι μπροστά στην προγιαγιά του

Μπροστά στην προγιαγιά του έπεσε αγοράκι 18μηνών από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Άνω Γλυφάδα το απόγευμα της Δευτέρας, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha Tlive το παιδάκι ήταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του και το αδελφάκι του ηλικίας 4 ετών. Η μητέρα φέρεται να πήγε στην τουαλέτα και τότε το μικρότερο παιδί βρέθηκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στο μπαλκόνι υπήρχαν επιπρόσθετα προστατευτικά κάγκελα, αλλά και καλαμωτή. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, κάποιο κενό στην καλαμωτή επέτρεψε στο παιδάκι να χωρέσει και να πέσει στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.

Η γιαγιά του παιδιού με σπαρακτικά λόγια αποκάλυψε πως το παιδάκι έπεσε μπροστά στα πόδια της προγιαγιά του, η οποία έχει άνοια.

«Η μάνα του πήγε στην τουαλέτα και παίζανε στο μπαλκόνι. Ο μεγάλος βρήκε το μωρό μέσα στα αίματα. Εγώ τσίριζα και να φωνάζω. Είδα το αγοράκι μου πεσμένο κάτω, πάνω στα πόδια της μάνας μου (προγιαγιά) που έχει άνοια η γυναίκα και δεν είχε καταλάβει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του παιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί