Νέο χτύπημα κατά της κυβέρνησης από την Ολγα Κεφαλογιάννη: Ζητά να ανασταλεί η «σημαντική αύξηση» των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών

Σε νέο χτύπημα της κυβέρνησης προχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, αναζωπυρώνοντας τις συζητήσεις για τις εσωκομματικές εντάσεις στη ΝΔ.

Η βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, αναδεικνύοντας και επισημαίνοντας το θέμα της σημαντικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων και συνολικά των αυτοτελώς απασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών από την 1η Ιανουαρίου του 2023.

«Δεδομένης μάλιστα της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου που βιώνουμε και των εκτιμήσεων για έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, έθεσα στον αρμόδιο υπουργό το ερώτημα για ενδεχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία δύναται να ανασταλεί η σημαντική αύξηση αυτή από το νέο έτος», σημειώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει διαφοροποιηθεί από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κρίσιμα ζητήματα. Είχε ασκήσει κριτική για την επίκληση του «απορρήτου» ώστε να μην έρθουν στο φως στοιχεία για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ είχε «σηκώσει» το θέμα του διορισμού της Μαριάνθης Παγουτέλη στη θέση της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Κόντρα στην απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, είχε επισημάνει τη διαφωνία της για αντισημιτικές και ακροδεξιές απόψεις που είχε εκφράσει η δικαστικός στο παρελθόν.

Δείτε επίσης:

Νέα κόντρα στον Μητσοτάκη: Ερώτηση για τον διορισμό Παγουτέλη στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η Κεφαλογιάννη στη Βουλή

“Τελείωσε” Μητσοτάκη ο Καραμανλής από τα Ανώγεια: Ζήτησε κάθαρση στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Το νέο χτύπημα Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Αρνήθηκε επιδεικτικά να τον χειροκροτήσει (βίντεο)

Νέες “βόμβες” Όλγας Κεφαλογιάννη κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές και το απόρρητο (βίντεο)

Η ανάρτηση και η ερώτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέο χτύπημα κατά της κυβέρνησης από την Ολγα Κεφαλογιάννη: Ζητά να ανασταλεί η «σημαντική αύξηση» των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών”

  1. δεξιά πρωθυπουργός;

    Μου αρέσει τελευταία η Όλγα, φαίνεται πραγματικά δυναμική και ευτυχισμένη. Ό,τι και να λέει όμως, ακόμα και αν λανσαριστεί ως η πρώτη υποψήφια πρωθυπουργός της Ελλάδας στην εποχή του νέου φεμινισμού, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε κοινωνική τάξη έχει το δικό της φεμινισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί