Τρίτη τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης σε λίγες ώρες! – Νεκρός 18χρονος, ενώ πριν λίγα χρόνια σκοτώθηκε και ο αδερφός του!

Τον τρίτο νεκρό σε τροχαίο μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα θρηνεί η Κρήτη! Μετά την 60χρονη στο Ρέθυμνο, τον 36χρονο στο δρόμο για Σταυράκια, το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου βρήκε το θάνατο στα Περιβόλια Χανίων ένας 18χρονος… Σε κοντινή περιοχή είχε σκοτωθεί πριν λίγα χρόνια και ο αδερφός του…

Συνολικά 47 οι νεκροί στο νησί μέσα στο 2022… Τρεις μόνο τις τελευταίες ώρες…

Δείτε επίσης:

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Νεκρή μία γυναίκα, στο νοσοκομείο μωρό

Δεύτερος νεκρός, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, σε τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες – 46 άνθρωποι έχουν χαθεί στην Κρήτη το 2022

Θλίψη για τον χαμό του 36χρονου Διονύση στην άσφαλτο

Όπως μεταδίδει το ενημερωτικό site των Χανίων parakritika.gr,  στη νέα τραγωδία στα Περιβόλια Χανίων το βράδυ της Παρασκευής, θύμα είναι ένας 18χρονος αναβάτης δικύκλου. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Κ. Μάνου περίπου στις 11.00 το βράδυ.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια ο 18χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ ο αναβάτης του άλλου δικύκλου να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο φαίνεται πως ήταν ήδη αργά για τον 18χρονο, ενώ ο άλλος δικυκλιστής, ηλικίας περίπου 22 ετών, μεταφέρθηκε με ορθοπεδικά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τραγική ειρωνεία; Ο αδερφός του είχε χάσει επίσης τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανάκια, που είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια στον παράλληλο του ΒΟΑΚ και πάλι στην περιοχή των Περιβολίων.

Τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρου ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί