Θρήνος για τον 18χρονο Παναγιώτη, το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη

Συντετριμμένη είναι η κοινότητα Περιβολίων, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή και στοίχησε την ζωή, σε ένα νέο παιδί, τον 18χρονο Παναγιώτη.

Δείτε: Τρίτη τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης σε λίγες ώρες! – Νεκρός 18χρονος, ενώ πριν λίγα χρόνια σκοτώθηκε και ο αδερφός του!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο νεαρός οδηγός μηχανής συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η τραγική ειρωνεία, είναι πως πριν από 5 χρόνια, στις 30 Μαρτίου του 2017 η οικογένεια έχασε ένα ακόμα παιδί, σε τροχαίο με μηχανή στον παράλληλο της εθνικής, στις Μουρνιές.

Σε δημοσίευση στο facebook η κοινότητα Περιβολίων τον αποχαιρετά, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια και στους συγγενείς, που χάνουν ένα ακόμα παιδί.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Συντετριμμένη η κοινότητά μας στο άκουσμα ενός ιδιαίτερου θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος!!

Ένα νέο παιδί του χωριού μας έφυγε να πάει να συναντήσει τον αδερφό του που 5 χρόνια πριν λίγο ποιό κάτω στο παράλληλο της εθνικής είχε φύγει με τον ίδιο τρόπο… μετωπική με δύο μηχανάκια!!! Εκφράζουμε τη συμπόνια μας την αμέριστη στήριξη μας σε αυτή την άτυχη οικογένεια των συγχωριανών μας κι ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου!!

Ας προσέχουμε τα παιδιά μας ας τους μιλάμε, να αγωνιούμε όταν το βράδυ δεν έρχονται νωρίς,να τους εξηγήσουμε ότι η ζωή είναι γλυκιά κι ότι ο κίνδυνος (χάρος) δεν κοιτάζει ούτε ώρα ούτε δρόμο ούτε δέντρα ούτε ηλικία ούτε αυτοκίνητο ούτε μηχανάκι ούτε πατίνι ούτε ποδήλατο…. !!!”

Συνολικά 47 οι νεκροί στο νησί μέσα στο 2022… Τρεις μόνο τις τελευταίες ώρες…

Δείτε επίσης:

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Νεκρή μία γυναίκα, στο νοσοκομείο μωρό

Δεύτερος νεκρός, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, σε τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες – 46 άνθρωποι έχουν χαθεί στην Κρήτη το 2022

Θλίψη για τον χαμό του 36χρονου Διονύση στην άσφαλτο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί