Σεπόλια: Γνώριζε ότι η 12χρονη ήταν ανήλικη o αστυνομικός

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ αντάλλασε πορνογραφικά βίντεο παρότι γνώριζε ότι συμμετείχε ανήλικη

Νέα στοιχεία για τη συμμετοχή του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος ο αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ -και πρώην συνδικαλιστής- φέρεται να γνώριζε ότι το παιδί ήταν ανήλικο, με το κορίτσι να του λέει ότι ήταν 15 χρονών.

Μάλιστα, ο αστυνομικός δεν έμεινε στην ανταλλαγή μηνυμάτων με την ανήλικη, αλλά προχώρησε στην ανταλλαγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κάτι που σημαίνει πως αν αποδειχθεί από τα στοιχεία της έρευνας, τότε θα κατηγορηθεί για κακούργημα.

Πωλούσαν βίντεο και φωτογραφίες της ανήλικης με paysafe

Όπως φαίνεται, το αρρωστημένο μυαλό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου δεν έμεινε μόνο στην κακοποίηση του 12χρονου παιδιού μόνο για την εκπλήρωση των δυσωδών σκέψεών του, αλλά όπως φαίνεται είχε στείσει ένα ολόκληρο σχέδιο για την εκμετάλλευσή της.

Το Live News αποκάλυψε ότι είχε γίνει εκτεταμμένη ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο της ανήλικης, ενώ φαίνεται πως είχε στηθεί και ένα κανάλι όπου παρέχονταν σε live streaming εικόνες και βίντεο της 12χρονης.

Για το λόγο αυτό, ο Ηλίας Μίχος είχε επιλέξει και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, το blindchat, που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, ώστε να μπορεί να ανοίγει το παιδί την κάμερα έπειτα από προηγούμενη συμφωνία για πληρωμή.

Εκεί, η ανήλικη προχωρούσε σε κάποιες ενέργειες, βάσει της πληρωμής που είχαν κάνει οι «συνομιλητές» της, που είχαν προσυνεννοηθεί με τον μαστροπό Ηλία Μίχο.

Αυτός ο τρόπος πληρωμών έρχεται να προστεθεί στα μετρητά που φαίνεται να εισέπραττε η ανήλικη όταν έκανε τις συναντήσεις στα αυτοκίνητα που της υποδύκνυε ο Ηλίας Μίχος ή και τις καταθέσεις που είχαν γίνει στο IBAN της μητέρας της κατ’ εντολή του 53χρονου βιαστή και μαστροπού.

Αίνιγμα ο χώρος

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα από πού γίνονταν αυτές οι συνομιλίες και η ανταλλαγή βίντεο, καθώς δεν φαίνεται να ήταν το σπίτι που έμενε η 12χρονη, καθώς αυτό δεν είχε γίνει αντιληπτό από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αναζητήσουν στοιχεία που ενδεχομένως να τους αποκαλύψουν τον τόπο που γυρίζονταν αυτά τα βίντεο ή από που γινόταν η αναμετάδοσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη έχει πει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε γυμνές της φωτογραφίες και ότι τις έδινε σε ανθρώπους που έβαζαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της, καθ’ υόποδειξη του 53χρονου παιδοβιαστή.

Στη φυλακή ο 36χρoνος του «Μεταξά» για τον βιασμό της 12χρονης

Ένας ακόμα κατηγορούμενος, για τον οποίο μετά την απολογία του για εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια είχε ανακύψει διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση, οδηγείται στη φυλακή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του 36χρονου εργαζόμενου σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δικαστές με βούλευμά τους ήραν την διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο αριθμός των κατηγορουμένων που έχουν προφυλακιστεί φτάνει τους έξι, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της ανακρίτριας με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της με στόχο την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί