«Η ΝΔ καθυστέρησε να ελέγξει τον Πάτση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν», ομολογεί η Ντόρα Μπακογιάννη

Παρέμβαση με νόημα έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο Πάτση, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του. Η Ντόρα Μπακογιάννη ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία καθυστέρησε να ελέγξει τον πρώην πλέον γαλάζιο βουλευτή και σημείωσε ότι έχει δίκιο η αντιπολίτευση.

Ειδικότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αρχικά επιχείρησε να δείξει ότι ο πρωθυπουργός είναι άμοιρος ευθυνών. «Δεν τον ξέρει τον Μητσοτάκη ο Πάτσης, δεν υπάρχει θέμα» σημείωσε. Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι δεν θα έπρεπε ο Ανδρέας Πάτσης να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς ήταν «γνωστό μπουμπούκι», απάντησε:

«Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα. Από την ώρα που αυτό δεν έγινε, ναι με καθυστέρηση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι το θέμα ξέφυγε από τη ΝΔ και επέρριψε ευθύνες για αυτό στα… αντιπολιτευόμενα μέσα. «Είναι αλήθεια όταν έχεις αντιπολιτευόμενα έντυπα που μεγεθύνουν το κάθε τι και παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, πολλές φορές μπορεί να έχουν πει κάτι σωστό και να σου ξεφύγει. Αυτό έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως. Από την ώρα που το αντιλήφθηκε προχωράει στην πλήρη έρευνα, στην πλήρη διαλεύκανση του θέματος και ταυτόχρονα διαγράφηκε ο κ. Πάτσης από τη ΝΔ».

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο Πάτση είχε προκύψει ήδη από το 2020, ενώ από το 2021 είχαν αποκαλυφθεί οι business του βουλευτή με τα ΕΛΤΑ. Συνεπώς το θέμα δεν «ξέφυγε» από τη ΝΔ, αλλά επέλεξε να το καλύψει πλήρως, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Η ΝΔ καθυστέρησε να ελέγξει τον Πάτση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν», ομολογεί η Ντόρα Μπακογιάννη”

  1. Αδερφή - φίδι

    Γεροι και αγέρωχοι σαν κροίσοι… Καλύτερα στον πλούτο παρά στη φτώχεια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί