“Εκπνέει” ο Μητσοτάκης: Αισχρά fake news στο υπουργικό για ΣΥΡΙΖΑ και παιδοβιαστές!

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Ανδρέα Πάτση, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσει μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο αισχρά ψέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δικαστική διαχείριση των παιδοβιαστών.

Ο πρωθυπουργός συνειδητά και ανερυθρίαστα υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διακυβέρνησή του όχι μόνο δεν εντόπισε τους κινδύνους αλλά μείωσε και τις ποινές για αυτά τα απεχθή αδικήματα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός: «σε πείσμα όσων βάζουν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις είναι απλά ντροπή αυτό το οποίο έγινε τις τελευταίες εβδομάδες. Και δεν είναι τυχαίο ότι και σήμερα υπαινίσσονται ευθύνες του εντός εισαγωγικών συστήματος όταν ήταν οι ίδιοι σύστημα για 4,5 χρόνια και δεν εντόπισαν τον κίνδυνο αντίθετα μειώθηκαν και οι ποινές για τέτοια απεχθή αδικήματα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόμενος στο καναβάτσο υιοθέτησε τα ψέματα της «υπόγας της ΝΔ» καθώς και διάφορων γαλάζιων βουλευτών που στη συνέχεια υποχρεώθηκαν σε συγγνώμες και κατέβασμα σχετικών αναρτήσεων.

Να σημειωθεί ότι ο βιασμός ήταν πάντα και παραμένει κακούργημα στον Ποινικό Κώδικα ενώ και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν ψηφίσει υπέρ του συγκεκριμένου άρθρου και του Ποινικού Κώδικα της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί