Αδιανόητη δήλωση της εισαγγελέως για την ΕΥΠ: «Θα παρακολουθούσα και την ΠτΔ αν πήγαινε να πουλήσει την πατρίδα»

Χαμός στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μετά από μία πρωτοφανή δήλωση που έκανε η εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασιλική Βλάχου ανέφερε πως «θα παρακολουθούσα ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν επρόκειτο να πουλήσει την πατρίδα», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δήλωση εκλήφθηκε ως έμμεση μομφή για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία της ΝΔ έβαλε νωρίτερα νέα προσκόμματα στη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αποσταλεί ερώτημα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν τεθεί υπό καθεστώς παρακολούθησης από την ΕΥΠ και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία της ΝΔ απέρριψε, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αιτιολόγηση, απέρριψε το αίτημα να ελεγχθούν τα κινητά τηλέφωνα βουλευτών, ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων υπέβαλε η αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί