Κρήτη: Έχασε τη μάχη γιατρός που είχε παρασυρθεί από μηχανή

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή στο Νοσοκομείο Χανίων συνταξιούχος γιατρός, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα στο Βαρύπετρο Χανίων την Πέμπτη, κοντά σε μια στάση λεωφορείου. Ο ίδιος ήταν πεζός και φέρεται να είχε παρασυρθεί από μηχανή, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΙΣΣΑ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του

2. Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ

3. Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο

Συλλυπητήριο μήνυμα και από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, η οποία αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Οφθαλμιάτρου Ευάγγελου Πίσσα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαιτέρως στη σύζυγο του Τιμοθέη Περιστερίδου – Προϊσταμένη της Γραμματείας του νοσοκομείου.

Ο Ευάγγελος Πίσσας διατέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Χανίων και διακρίθηκε για το ήθος, την προσφορά του στους ασθενείς και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην άσκηση του λειτουργήματος του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί