Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 20χρονος σε τροχαίο – Οδηγός ΙΧ τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο…

Ακρωτηριασμό στο πόδι του υπέστη ένας 20χρονος έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Πέμπτης στο δρόμο από Πλακιά προς τη Σούδα Ρεθύμνου.

;Oλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο με μία μηχανή. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος, τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο σημείο και έφυγε. Οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν έρευνα, βρήκαν το όχημα του 36χρονου παρατημένο μόλις 600 μετρά μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ ήδη τον ταυτοποίησαν.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι μετέφεραν τον 20χρονο νεαρό τραυματία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί οι εφημερεύοντες ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των τραυμάτων του και αμέσως μετά, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, έδωσαν εντολή για την εσπευσμένη διακομιδή του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου με τη συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 20χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του ποδιού από το ύψος πάνω από το γόνατο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς φέρει σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί