138 συμβασιούχοι του δήμου Ηρακλείου κέρδισαν δικαστικά την παράταση της εργασίας τους

Άλλη μια παράταση της παραμονής στην εργασία τους, αυτή τη φορά μέχρι 24/3/2023, κέρδισαν στις αίθουσες του δικαστηρίου 138 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου.

Στο πλευρό του βρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σωκράτης Βαρδάκης: «Άλλη μια παράταση της παραμονής στην εργασία τους κέρδισαν οι συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου» 

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που βρέθηκε και αυτή τη φορά στο πλευρό τους, δήλωσε:

«Ημέρα ανακούφισης και χαράς η σημερινή, για δεκάδες συμβασιούχους του Δήμου Ηρακλείου, που δεν έχουν εγκαταλείψει στιγμή τον αγώνα για την παραμονή στις θέσεις εργασίας τους.

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, με την ακρίβεια να σαρώνει τα πάντα και τα νοικοκυριά να παλεύουν να μείνουν όρθια απέναντι στο κύμα φτωχοποίησης, οι μικρές και ταυτόχρονα μεγάλες νίκες των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά, μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, έχοντας πάντα τελικό στόχο μία λύση δίκαιη και βιώσιμη γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που ζουν και εργάζονται υπό το καθεστώς του φόβου και της ανασφάλειας».

Σταθερός συμπαραστάτης των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου ο Χ. Μαμουλάκης

Σταθερά στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, παρών σε μια ακόμη δικαστική μάχη, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος ήταν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21/10 στο Δικαστικό Μέγαρο, συμπαραστεκόμενος στον αγώνα των εργαζομένων, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για όλα όσα τους απασχολούν, σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι παλεύουν για το αυτονόητο: Να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Αυτοδιοίκησης. Παραμένουμε όλοι στο πλευρό τους, συμπαραστάτες του δίκαιου αγώνα τους, πιέζοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την ιδιότυπη ομηρεία.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί