Αστυνομικό κράτος Μητσοτάκη: Νέα επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – Χτυπούσαν με ασπίδα στο κεφάλι φοιτήτρια! (βίντεο)

Άγριο ξύλο και επίθεση με χημικά επιφύλαξαν τα ΜΑΤ στους φοιτητές, κατά τη διάρκεια του μαζικού συλλαλητηρίου στα Προπύλαια κατά της εισόδου της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα ΑΕΙ.

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει από νωρίς τους φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, επάνω στο πεζοδρόμιο, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στα πανεπιστήμια της χώρας. Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, όμως, και ενώ οι φοιτητές επιχείρησαν να κατέβουν στον δρόμο για να ξεκινήσουν πορεία προς τη Βουλή, εντελώς αναίτια οι άνδρες των ΜΑΤ τους έριξαν χημικά και ακολούθησε ένταση.

Τελικά, οι φοιτητές κατάφεραν να ξεκινήσουν πορεία, που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη.

Χτυπούσε με ασπίδα πεσμένη φοιτήτρια!

Τη στιγμή που αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπάει με την ασπίδα του στο κεφάλι φοιτήτρια κατέγραψε η κάμερα του Newsbeast. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) μπροστά από τα Προπύλαια ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο αστυνομικός πλησιάζει την κοπέλα και τη χτυπάει στο κεφάλι ενώ αυτή είναι στο έδαφος. Η φοιτήτρια σκαρφαλώνει στα προστατευτικά κάγκελα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο και τρέπεται σε φυγή.

Μετά τα μικρής διάρκειας επεισόδια οι φοιτητές ξεκίνησαν την πορεία τους στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο του Newsbeast:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί