Βιασμοί σε βάρος 12χρονης και μαστροπεία: Νέες συλλήψεις ενόψει

Κι άλλος άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Τέσσερις στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. για βιασμό, ενώ παραμένουν τα ερωτήματα για τον «Μιχάλη».

Μετά από μια ημέρα με πυκνά γεγονότα, αλλά και σοκαριστικές αποκαλύψεις, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης του 12χρονου θύματος, το οποίο περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε με συστηματικούς βιασμούς και έκδοσή της, αναμένονται νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας άνδρας, ο οποίος ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών αλλά όπως υποστήριξε δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Όπως τονίζει σχετικά η ΕΛΑΣ ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πέμπτος άνδρας από εκείνους που φέρονται να έχουν εντοπιστεί στη λίστα των 213 υποψήφιων βιαστών, που φέρονται να είχαν επαφές με τον Ηλία Μίχο. Τις προηγούμενες ημέρες έχουν προσέλθει αυτοβούλως στις Αρχές τέσσερις άνδρες 39, 55, 35 και 36 ετών. 

Έρχονται νέες συλλήψεις, ερωτήματα για τον «Μιχάλη»

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκτελεστούν ακόμη τέσσερα εντάλματα σύλληψης, με τα δύο εξ αυτών να αφορούν άνδρες τους οποίους η 12χρονη έχει αναγνωρίσει ως βιαστές της. Τα άλλα δύο άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με βάση ενοχοποιητικά στοιχεία που έχουν οι Αρχές.

Την ίδια στιγμή παραμένουν τα ερωτήματα για τον μυστηριώδη «Μιχάλη», έναν άνδρα τον οποίο έχει κατονομάσει η ανήλικη, ο οποίος της έκλεινε ραντεβού μέσω εφαρμογής, ενώ φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον 53χρονο προφυλακισμένο. Ο εν λόγω άνδρας, ωστόσο, δεν έχει συλληφθεί. 

Η ανατριχιαστική κατάθεση για τον οίκο ανοχής

Μέσα σε όλα αυτά, χθες, έγινε γνωστό το περιεχόμενο της τελευταίας κατάθεσης της 12χρονης και τα όσα είπε παραπέμπουν και πάλι σε οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας. Το κορίτσι αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κατάστημά του και το σπίτι της. Από τα λεγόμενα του κοριτσιού προκύπτει ότι τουλάχιστον κάποια άτομα που γνώριζαν είχαν επισημάνει ότι είναι ανήλικη.

Παράλληλα, εκτός από την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας του ανήλικου θύματος, η Δικαιοσύνη έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης. Ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν λεπτομερή έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί