Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών στον Άγιο Παντελεήμονα

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία του 63χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών.

Η σύλληψή του προκάλεσε σάλο και αποτροπιασμό, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα σε συνδυασμό με τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού στον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων αδελφών, ηλικιών 7 και 8 ετών, για δέκα ολόκληρες ημέρες, σύμφωνα με όσα είπαν τα ίδια τα παιδιά στη μητέρα τους

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών, αφού έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί πριν από περίπου δύο χρόνια από τις φυλακές Γρεβενών.

Πρόκειται για τον:

ΓΟΥΒΑΛΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί